Ett riktigt bra kök

De flesta av oss vill ha hem som är moderna och trendiga. Men att hänga med i trendsvängen kan vara svårt just när det kommer till hemmet. Bättre är det att satsa på att hem som man kan leva i på ett riktigt bra sätt och speciellt när det gäller köket.

svenskt-kök

Varje år kommer nya inredningstrender som man kan haka på och för den som vill ha ett modernt och moderiktigt hem gäller det verkligen att hålla koll i inredningsmagasin och på nätet. I höstas var det till exempel blått som verkligen var på tapeten som en trendfärg.

”Den färg som syns på flest möbler till hösten är blå och det får gärna vara dovare och mörkare toner i blått, som kombineras med samma toner i grönt.” Läs mer.

Som sagt svänger trenderna mycket från säsong till säsong, och det är näst intill omöjligt att varje gång en ny trend dyker upp, göra om hela hemmet. Så det smartaste kanske är att satsa på trender som är hållbara och tidlösa. Ska man exempelvis göra om sitt kök så att det blir snyggt och hållbart, kan det vara bra att satsa på ett kök med bra förutsättningar att laga mat. Ett sådant är inte bara bra för en själv, utan är precis det som bostadsspekulanter ser som ett avgörande kriterium.

Många vill ha bra kök

När Fastighetsbyrån gjorde en undersökning svarade hela 72 procent av de tillfrågade att ”bra förutsättningar för att laga mat” är helt avgörande vid ett bostadsköp, skriver Svd. Den som vill ha goda förutsättningar att sälja sin bostad så småningom, bör alltså lägga lite fokus på just detta. Och att ha ett kök där man kan laga god mat, kommer nog aldrig gå ur trend. Speciellt inte nu när vi är så fokuserade på vad vi stoppar i oss.