En mysig inredningshöst

Hösten är här och vi förbereder oss för mys i hemmet. Det syns verkligen i inredningen att vi går mot kallare och mörkare tider eftersom trenderna bjuder på värme och sköna material.

begagnade möbler

På expressen.se kan man läsa om höstens trender när det kommer till inredning och de trender vi ser är både lyxiga, varma och mörka. Den färg som syns på flest möbler till hösten är blå och det får gärna vara dovare och mörkare toner i blått, som kombineras med samma toner i grönt. Något annat som är trendigt in inredningsvärlden i höst är att väggarna går från det vita, som länge varit populärt i svenska hem, till gråbeige toner. När det kommer till material är det mässing och marmor som fortfarande gäller.

Hitta unika möbler

Den som vill inreda sitt hem enligt höstens trender bör rikta blicken mot nätet. Vill man att ens hem ska se likadant ut som alla andras, så visst kan man åka till närmaste budgetkedja. Men vill man hitta vackra och unika ting att pynta hela huset med, är det till webbutikerna man ska vända sig. En utav dessa, som har massvis med trendig och fin inredning är Confident Living. För att få mer inblick i deras sortiment och i företaget, kan man söka sig vidare till den här sidan.

Enkel och naturinspirerad inredning

Något annat som är modernt och trendigt i höst är enkelheten i inredningen. Vi tar inspiration från Norden och hantverk och natur står i fokus. Det som finns runt knuten är de vi vill ta in i hemmet. I och med den här trenden blir naturliga och traditionella material som kork och näver populära. En het formmodell i höstens inredning är kotten, också den hämtad från naturen givetvis. Läs mer.